BIOBLITZ COLLSEROLA 2022

El passat mes de juny de 2022 va tenir lloc el Bioblitz Collserola. Gràcies a la participació de 111 persones voluntàries i de 16 especialistes vam gaudir d’unes jornades exitoses al Pla del Cigró de Collserola on vam aconseguir identificar 247 espècies (podeu veure la llista a la pestanya de resultats)!

El divendres 17 vam comptar amb la participació de l’alumnat de 2n i 3r de primària de l’Escola Entença de Barcelona i els estudiants de 4t d’ESO de l’Institut Gorgs de Cerdanyola. Amb la seva ajuda vam iniciar la recerca de les aus, els insectes i la vegetació que habiten en aquest espai guiats pels especialistes: Helena Navalpotro, Aïda Sabaté, Marc Riera, Isabel Álvaro, Jorge Mederos i Jan Tomàs.

 

Durant el 18 i 19 de juny les ganes d’aprendre i conèixer la biodiversitat de la ciutadania van ser imprescindibles per seguir amb la identificació dels diferents grups biològics que trobem a Collserola: aus, líquens i fongs, insectes, plantes i mamífers. El cap de setmana també va ser exitós gràcies a la dedicació i feina dels i les especialistes: Maria José Chesa, Laura Force, Adrià Miralles, Gerard Passola, Irene Abad, Marina Alba, Miquel Rafa, Joan Pere Pasqual, Roger López i Carles Conejero.

Gràcies a tots i totes, us esperem a la propera!

Organitzadors

Col·laboradors