BIOBLITZ COLLSEROLA 2022

El passat mes de juny de 2022 va tenir lloc el Bioblitz Collserola. Gràcies a la participació de 111 persones voluntàries i de 16 especialistes vam gaudir d’unes jornades exitoses al Pla del Cigró de Collserola on vam aconseguir identificar 247 espècies.

El 17 de juny vam comptar amb la participació de l’alumnat de 2n i 3r de primària de l’Escola Entença de Barcelona i els estudiants de 4t d’ESO de l’Institut Gorgs de Cerdanyola. Amb la seva ajuda vam iniciar la recerca de les aus, els insectes i la vegetació que habiten en aquest espai guiats pels especialistes: Helena Navalpotro, Aïda Sabaté, Marc Riera, Isabel Álvaro, Jorge Mederos i Jan Tomàs.

Durant el 18 i 19 de juny les ganes d’aprendre i conèixer la biodiversitat de la ciutadania van ser imprescindibles per seguir amb la identificació dels diferents grups biològics que trobem a Collserola: aus, líquens i fongs, insectes, plantes i mamífers. El cap de setmana també va ser exitós gràcies a la dedicació i feina dels i les especialistes: Maria José Chesa, Laura Force, Adrià Miralles, Gerard Passola, Irene Abad, Marina Alba, Miquel Rafa, Joan Pere Pasqual, Roger López i Carles Conejero.

Gràcies a tots i totes, us esperem a la propera!

Organitzadors

Col·laboradors